iMax Touch

Brza i precizna dijagnoza


Prvi dualni sustav digitalnog panoramskog snimanja koji Vam daje više.

12 dijagnostičkih programa, 18 anatomskih programa, pristup licem-u-lice, virtualna kontrolna ploča, USB veza sa snimkama u stvarnom vremenu, jedinstvena pohrana snimke putem Compact Flash Carda i po prvi puta – potpuno kompjuterizirani proces zahvaljujući „Quick Vision“ softwareu – omogućuju optimalnu kvalitetu snimke i jednostavnost korištenja.
Program je vrlo efikasan i jednostavan za upotrebu.

Uz klasične, panoramske i intraoralne snimke nudimo i tomografsko snimanje što omogućuje lakše postavljanje dijagnoze.
Tomografske snimke generiraju radiološke snimke s jednom ili nekoliko cross-sekcijskih snimki s bilo kojeg dijela maksiofacijalnog područja.

 

Owandy-Rx generator

Ispunjava najviša očekivanja


Kvalitetan i robustan, Owandy-RX se proizvodi u tvornici u Švicarskoj, zemlji poznatoj po besprijekornoj preciznosti i mikromehaničkoj manufakturi.

Posebno dizajniran da izdrži sve vrste mehaničkog stresa, Owanda-RX ruka je vrhunski balansirana, fleksibilna i robustna. Također se montira na čvrstu strukturu da bi se osigurala dodatna stabilnost: nema nepoželjnih pomaka ni vibracija.
Uistinu ugodno iskustvo kako za operatera tako i za pacijenta.
Nadalje, bez obzira na eventualne fluktuacije u napajanju električnom energijom, Owandy-RX ima ugrađenu automatsku kompenzaciju vremena ekspozicije.

Opremljen sa visokofrekventnom tehnologijom, Owandy-RX nudi konzistentne parametre ekspozicije i visokokvalitetnu emisiju X zraka.Vremena ekspozicije su točna na stotinku sekunde a optimalna kontrola garantirana je uporabom mikroprocesora u mjeraču vremena ekspozicije.

  • Visokofrekventna tehnologija obezbjeđuje sigurnost za pacijenta i dozvoljava značajnu redukciju doze X zraka kroz eliminaciju štetnih mekih X zraka.

 
     

Sama instalacija programa je vrlo jednostavna, a po potrebi je izvodi naša profesionalno obučena osoba, potpuno besplatno i brzo. Prilikom instalacije programa biti će Vam prezentiran sam rad kao i značajke.Tehnička podrška je kontinuirana tako da ćete uvijek biti u toku sa novitetima.

Ukoliko ste zainteresirani, potpuno besplatno ćemo Vam isporučiti demonstracijski CD na Vašu adresu.

Budite slobodni kontaktirati nas, a naše će Vam ljubazno osoblje vrlo rado odgovoriti na sva Vaša pitanja.

uputnica

Ovdje možete preuzeti uputnicu.
( uputnica.pdf 0.7 MB )
 

program za obradu slika

Preuzmite Quick Vision program za obradu slika.
( QuickVision.rar 6.6 MB )
 

usluge

  • SPECIJALNE SNIMKE
  • DIGITALNE PANORAMSKE SNIMKE
  • DIGITALNE INTRAORALNE SNIMKE 

RADNO VRIJEME

PONEDJELJAK
08.30 - 12.00
15.00 - 19.00

UTORAK - SRIJEDA
09.00 - 16.30

čETVRTAK
08.30 - 12.00
15.00 - 19.00

PETAK
09.00 - 16.30

SUBOTA 1. i 3. u mjesecu
08.00 - 13.00